ă,î,â,ş,ţ,Ă,Î,Â,Ş,Ţ
Cautare nume medic 

Anunturi / Noutati

» durata manifestare «
  manifestari stiintifice « 
Conferinta Nationala a AREPMF 12-15 martie 2020  12 - 15 martie 2020 
Sesiuni de formare: Cresterea competentei profesionale a specialistilor din sectorul medical in implementarea programelor nationale din domeniul Endocrinologiei si Diabetului Zaharat - ENDODIAB  2019 - 2020 
 locuri de munca, angajari, praxis « 
Se cauta Medici de familie in judetul Vaslui.  incepand cu 09 octombrie 2019 
Centrul Medical Cardio Med Targu Ocna cauta colegi care sa se alature echipei actuale  incepand cu 18 noiembrie 2019 Stimati colegi

Avand in vedere neindeplinirea conditiei de cvorum la sedinta din data de 12 martie 2019,

Consiliul Judetean al Colegiului Medicilor Brasov va invita sa participati la Adunarea Generala a Colegiului Medicilor Brasov, in data de 28 ianuarie 2020 ora 18:00,
cu urmatoarea ordine de zi:
  • Raportul de activitate prezentat de presedinte - Dr. Moraru Adrian Gabriel
  • Prezentarea executiei bugetare pe 2019
  • Prezentarea proiectului de buget, venituri si cheltuieli pentru anul 2020
  • Raportul de activitate Comisia de Avizari - Dr. Stroescu Serban
  • Raportul de activitate al Comisiei de jurisdictie profesionala - Dr Andrei Laurentia
  • Raportul de activitate al Comisiei profesional-stiintifica - Prof. dr. Nemet Codruta
  • Raportul Comisiei economico-social si de asigurari de sanatate - Dr. Garbacea Sorin
  • Raportul Comisiei de diciplina - Conf.univ.dr. Balescu Alexandru
  • Votarea proiectului de buget, venituri si cheltuieli pentru anul 2020
  • Discutii, diverse.
Intalnirea va avea loc la sediul Colegiului Medicilor Brasov, Piata Sfatului, nr. 27, sala de conferinte.

In cazul neindeplinirii conditiei de cvorum, in data de 14 ianuarie 2020, sedinta se va reprograma in data de 28 ianuarie 2020, orele18:00.

Presedinte:   Dr. Moraru Adrian Gabriel
ANUNT privind obligativitatea inscrierii in Colegiul Medicilor, adresa CMR din 21.12.2018


ANUNT - Decembrie 16, 2016 Colegiul Medicilor din Romania

DECIZIE nr. 22 din 16 decembrie 2016
pentru modificarea Deciziei Consiliului National al Colegiului Medicilor din Romania nr. 5/2008 privind stabilirea cuantumului cotizatiei de membru al Colegiului Medicilor din Romania
EMITENT: COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMANIA
PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL nr. 1.063 din 29 decembrie 2016
Data intrarii in vigoare : 1 februarie 2017
In temeiul art. 439 lit. i) si art. 472 din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare,
Consiliul National al Colegiului Medicilor din Romania decide:
ART. I
Decizia Consiliului National al Colegiului Medicilor din Romania nr. 5/2008 privind stabilirea cuantumului cotizatiei de membru al Colegiului Medicilor din Romania, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 373 din 15 mai 2008 se modifica dupa cum urmeaza:
- Articolul 1 va avea urmatorul cuprins:
"ART. 1 - Membrii Colegiului Medicilor din Romania care exercita profesia de medic sau care ocupa o functie in baza calitatii de medic au obligatia de a achita lunar cotizatia de membru in valoare de 50 de lei."
ART. II
Prezenta decizie se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, si intra in vigoare incepand cu data de 1 februarie 2017.
Presedintele Colegiului Medicilor din Romania,
Gheorghe Borcean
Bucuresti, 16 decembrie 2016.
Nr. 22.ANUNT - Decembrie 8, 2016 Colegiul Medicilor din Romania

Reamintim colegilor nostri, atât celor din structurile teritoriale cât si membrilor C.M.R., ca efectuarea orelor de educatiei medicala continua este în acelasi timp o obligatiei legala dar si o conditie esentiala a mentinerii dreptului de libera practica si de exercitare a profesiei de medic pe teritoriul României.

Având în vedere ca, odata cu începutul noului an, va urma o perioada extrem de încarcata la nivelul colegiilor teritoriale, pentru reavizarea certificatului de membru al Colegiului Medicilor din România, avem rugamintea atât catre membrii nostri dar si catre colegiile teritoriale sa se organizeze în acest sens dupa cum urmeaza:
- membrii Colegiului Medicilor din România cu drept de libera practica sa-si finalizeze si ciclul anual de pregatire profesionala si sa-si pregateasca documentele doveditoare;
- colegiile teritoriale sa faca toate demersurile si, dupa caz, sa dispuna toate masurile necesare pentru ca procesul de avizare a certificatelor de membru sa se desfasoare în cele mai bune conditii astfel încât sa fie îndeplinite cerintele legale, concomitent cu asigurarea pentru toti medicii cu drept de libera practica a posibilitatii desfasurarii activitatii pe anul 2017 fara nici un fel de sincope ori alte bariere administrative.


COMISIA DE DIAGNOSTIC SI INDICATIE TERAPEUTICA (ONCOLOGICA
SI RECONSTRUCTIVA) A PACIENTELOR CU CANCER DE SÂN

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov

Consultati AICI - INFORMAREA - privind modul de desfasurare a programului national de oncologie si a subprogramului de reconstructie mamara la pacientele cu cancer de san.

Programul se adreseaza: medicilor de familie, medicilor oncologi, medicilor radioterapeuti, medicilor de specialitate in imagistica radiologica, medicilor chirurgi, medicilor endocrinologi, medicilor ginecologi.


 
Va rugam sa consultati AICI Decizia CMR nr. 1 din 18.01.2013 privind stabilirea sistemului procedural de evaluare a activitatilor de educatie medicala continua a medicilor, precum si a criteriilor si normelor de acreditare, respectiv creditare a furnizorilor si formelor de educatie medicala continua.

Decizia nr. 2/2009 - ABROGATA
Decizia nr. 2/2009 – din 23/01/2009 - ABROGATA - Publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 199 din 30/03/2009 Privind stabilirea sistemului de credite de educatie medicala continua pe baza caruia se evalueaza activitatea de perfectionare profesionala a medicilor, a criteriilor si a normelor de creditare a formelor de educatie medicala continua, precum si a normei si criteriilor de acreditare a furnizorilor de educatie medicalã continuã DECIZIA 2-2009 A CN AL CMR.

 

Credite EMC

 23-ianuarie-2020

Membrii colegiului se pot informa operativ cu privire la stadiul creditelor EMC.
Suplimentar va recomandam sa actualizati adresa de E-mail.

Consultare EMC si preluare adresa de E-mail


Taxe pentru servicii
prestate la CM Brasov

Medici din Brasov

Baza de date cu medicii din Brasov si specialitatile lor medicale poate fi consultata online (253)
» consultati ...

© CMBv 2012                  Prima pagina · Despre noi · Avizari · Membri · Legislatie · JMB · Contact · Biblio medical                       pam